Kertész Krisztina

Kertész Krisztina

Instruktor
(8 éves tapasztalat)

Magyarország, Kecskemét
kertesz.krisztina@grandup.hu
-

Rapidance

Fitness

Kids

Kertész Krisztina vagyok, 89-es születésű, festőművész és grandUP edző.

 

Még tinédzser voltam mikor megtaláltam a szenvedélyem, a táncot. 2005-ben iratkoztam be az Akrobat Original Dance School-ba, ahol megkaptam az összes alapot, fejlődést, és sikert, amit ez a sport adhat egy tudás-szomjas diáknak. Majd több év tanulás és gyakorlás után egy másik szintre léptem, tánctanár lettem.

 

A tanítás által is rengeteget változtam, alakultam saját magam is. Folyamatos tánc és oktató kurzusok kísérték, az így eltöltött időmet. Akkor számomra ez volt a megtestesült álom, de 2-3 év után ennek vége is szakadt.

 

Új célokra és új szenvedélyre vágytam. Ebben volt segítségemre Gyöngyösi Szilvia, aki tinidzsér korom óta figyelemmel és támogatással kísér az utamon, hisz Ő volt egykoron ennek a tánciskolaláncnak a vezető tánctanára, mára pedig tudjuk a grandUP nemzetközi vezető instruktora.

 

Így volt alkalmam mellette megtalálni magam egy új szenvedélyben a grandUP-ban. Az elsők között sajátíthattam el az irányzatot 2011-ben és azóta is a mindennapjaim része.Megtaláltam benne mindazt a lendületet, örömöt, sikert, amit anno a tánc és annak oktatása nyújtott.  Mára Szilvia mellett segédoktató vagyok az edzőképzéseken, és a kretaív munkákban is tevékenykedek.

 

A táncot, azóta sem hanyagoltam így 2012 óta a grandUP RapiDance és a grandUP Kid's oktatása is a repertoáromban van.