Oktató tréning

VALÓSÍTSUK MEG EGYÜTT AZ ÁLMOKAT!

KALAND A Grand Rapid Dance System számos lehetőséget kínál azon fitness- és táncoktatók számára, akik valóra akarják váltani álmaikat. Rendszerünk segítségével amatőrök, feltörekvők és profi oktatók is ráléphetnek az útra, ami amit mi csak úgy hívunk:

 

GrandUp! És velünk ez az út nem „csak" kaland, utazás és kikapcsolódás, hanem jövedelmező üzleti vállalkozás is.

 

ÜZLET Akit érdekel az oktatói lehetőség, a profi brigád, és csatlakozna hozzánk, annak részt kell vennie az alap képzésen és az ezt követő vizsgán. Azok a GrandUp oktató jelöltek, akik sikeresen végzik el a kurzusokat, hivatalos GrandUp oktatói engedéllyel távozhatnak.

 

Majd saját közönség előtt, egyeztetett helyszíneken és óraszámban lehetnek minden értelemben csúcsformában. Az első lépés ahhoz, hogy fizetett GrandUp oktatóvá váljon valaki, hogy részt vesz a következő kurzus sorozaton.

Miért legyél oktatónk?

TANULJ, HOGY TANÍTHASS!

PROFI KÉPZÉS Mert a grandUP hiteles, egyedülálló, melyhez fogható nincs még egy az országban. Éppen ezért csapatunk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a nálunk oktató szakemberek a legjobb képzést kapják.

 

A siker kapuja nyitva áll, csak rajtad múlik, hogy élsz-e a lehetőséggel. Ha belépsz, profi, jól kidolgozott szakmai háttér vár. Egy kiváló csapat tagja lehetsz, ahol folyamatos tréningekkel, tapasztalatcserével segítünk az elindulásban.

 

És segítünk abban is, hogy tovább lépj! Hogy megvalósítsd az álmaidat.

 

Először tanulsz, aztán tanítasz. Márpedig nincs annál nagyobb boldogság, amikor tanítványaid ragyogó arccal, örömtől csillogó szemmel lépnek a színpadra. És ezt neked köszönhetik!

MOTIVÁLTSÁG ÉS VÁLTOZATOSSÁG Aki részt vesz az alapképzésen és fejleszti magát, a rendszeres képzéseknek köszönhetően 2-3 évre való tudáshoz jut. És ez csak a kezdet! Hiszen a képzések rugalmas periódusban valósulnak meg, és az évek során mindenki részt vehet a felmenő rendszerű Step1 - Step2 - Step3 - Kids - Tánc képzéseken.

 

ALAPOZD MEG A JÖVŐDET!

step I.

HATÉKONYSÁG Ezen a workshopon megtanulhatod az alapokat, és a képletet, hogyan kell hatékonyan, és mégis rendkívül élvezetesen, grandUP csoportokban tanítani. Itt négy alapvető stílus (retro, revü/modern/show, latin (4 irányzat), freestyle) alaplépéseit fogod megtanulni, és azt, hogy hogyan építs fel belőlük egy egész órát.

 

SIKER Egy hétvége, és folyamatos gyakorlat mellett elsajátíthatod ezeket a lépéseket, megtanulod a hozzáillő zenék ismérveit, és megtudod, hogyan hozd össze az első grandUP csoportodat. Mi megadjuk számodra az összes fázisban mindazt, ami ahhoz szükséges, hogy sikeres oktató lehess. De nem csak a táncra készítünk fel, hanem arra is, ami a táncon kívül fontos a folyamatos fejlődéshez: közösségi kommunikáció, médiakezelés, értékesítések.

KÖZEL A CSÚCSHOZ

step II.

ÜZLET Ezen a lépcsőfokon tovább fejlesztjük meglévő alaptudásod (amit a step1-ben már elsajátítottál), és közösen felállítjuk a személyre szabott üzleti modelled. Újabb stílusokkal ismerkedhetsz (Girly-style, House, Tetris-style), folytatódik a közösségi kommunikáció, médiakezelés, értékesítés fejlesztése, és egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy megismerd és tovább add, a grandUP sikerének és hatékonyságának titkát.

 

FEJLŐDÉS Egyedi koreográfiákon keresztül megtanítjuk a fejlett technikákat, melyek használatával elkötelezetten, felkészülten léphetsz fokozódó szakmai ismereteiddel a végső oktatói szintre.

 

AMIKOR MINDEN ÖSSZEÉRT

step III.

TESTEDZÉS A grandUP 3-tól kezdve ez az osztály/osztályok különlegesek. Az alap, hogy még újabb stílusokkal ismerkedsz meg (old shcool hip-hop, new style hip-hop, krump, afrikai táncok, hastánc), de megtesszük az utolsó nagy lépést, és azt is megtanulod, hogyan légy a saját tested szobrásza.

Megtanulod, hogyan kell fokozni a tested ritmikus mozgását, ezzel növelve az erőd és az állóképességed az összes célzónában. Az elsajátított ismeretek segítenek abban, hogy hatékonyan tudj, a tánc mellet, egyéb edzésesek, például kalória-égető, erősítő edzést tartani.


Instruktor Workshop

Instruktor Workshop - step 1 training

2014. 01.18. - 01.19.

Helyszín:
Pólus Center / Pólus Fitness
1154 Budapest, Szentmihályi út 131.

Időpontok:
szombat (01. 18.) 10:00-18:00
vasárnap (01. 19.) 10:00-18:00

Oktatás díja: 40 000 Ft + ÁFA

Az ár tartalmazza: 1 db retro, 3 db party time modern dvd-t. Az ehhez kapcsolódó zenei cd-ket. 1db grandUP step 1 oktatói kézikönyvet. Oklevél a végzettségről, amely igazolja, hogy sikeresen elvégezted a grandUP képzést.