Rólunk

ÚJ STÍLUSIRÁNYZAT AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBÓL

SZENVEDÉLY Emlékeztek arra az időre, amikor a tánctanulás és a test jó kondiban tartása lemondásokkal, áldozatokkal járt? Amikor az alapok elsajátításához türelemre, hosszas és monoton ismétlésekre volt szükség? Ja, hogy szerintetek ez még most is így van? Hát, nem! Vége van annak, amikor az alapok megszerzése minden időt és energiát felemésztett, és az egész, amibe belekezdtetek, elvesztette varázsát, valahol félúton. Szenvedély helyett szenvedés. Volt. De most minden megváltozik. Szenvedés helyett szenvedély! Ez a grandUP! Az eddig látott, hallott, tapasztalt mozgásformák legjobb elemei összegyúrva, tuningolva, felrázva, és jól felpörgetve...

 

PÖRGÉS Mert a lemondások, az áldozatok, és a szenvedés kora lejárt. Ha azt mondjuk, hogy egy új mozgásforma született, még igen messze járunk a valóságtól. Mert sokkal több ez annál! Ez a Grand Rapid Dance System. Egy hiteles, pörgős, motiváló új mozgásirányzat az Egyesült Államokból, amely minden testrészt megmozgat, és minden eddiginél rövidebb idő alatt látványos eredménnyel szolgál.

ÉLVEZET Mindezt úgy, hogy a tanulás sokkal könnyebb, mégis hatékonyabb, és nem emészti fel az összes időt, energiát. Így aztán mindkettőből marad elég ahhoz, hogy élvezzétek is azt, amit megtanultatok. Az alaptól rövid idő alatt eljuttok a tetőpontig, így lesz a grandUP több mint egy edzésforma. Sokkal több! A grandUP a 21. századi popslágereivel és színes világtáncaival tarkított dance & fitness program. Hatalmas buli egy kiváló közösségben, ahol mindenki csak azt sajnálja, hogy az idő még nála is gyorsabban fogy...

grandUP

SZENVEDÉS HELYETT SZENVEDÉLY

ÁLOM A világ kegyetlenül felgyorsult. Annyi impulzus ér bennünket akár egyetlen pillanat alatt is, hogy feldolgozni is lehetetlen. Csak kapkodjuk a fejünket, idő, akár a homok, pereg ujjaink közt. Nagyon sok mindent szeretnénk, de nagyon kevés az, amit meg is tehetünk. És nem szeretünk szelektálni. Mindent át szeretnénk élni. A lehető legintenzívebben. Hiszen az élet oly rövid!

 

VALÓSÁG Néha szeretnénk csak spontán kikapcsolódni, máskor tánctanuláshoz támad kedvünk. Van úgy, hogy egyszerűen egy jó bulira vágyunk, hogy megmozgassuk magunkat, lerázzuk magunkról a mindennapok nyűgét, baját. És olyan is van, hogy mindehhez inkább egy hatásos edzésformát keresünk. És persze idő és megfelelő energia hiányában az lenne a legjobb, ha mindezt együtt megtehetnénk. Az álmodozás kora lejárt, amire vágytunk, most valósággá vált! Hiszen éppen ezen impulzusok hatására született meg a grandUP!

A grandUP tánc, fitness, fogyókúra, alakformálás, sport, kikapcsolódás, buli. Szóval minden, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. És mindezt az élményt egy óra alatt megadhatjuk a testnek és a léleknek.

Az Akrobat Tánciskolával rengeteg embert megmozgattunk a másfél évtized alatt, szerte az országban. Táncoltunk és táncoltattunk, élményeket, tapasztalatokat gyűjtöttünk, miközben folyamatosan fejlődtünk.

 

FOGYASZTÓ ÉS FOGYASZTHATÓ 2011-ben minden eddiginél nagyobbat lépünk előre! Energiánkat és megújulási vágyunkat összegyúrtuk az aktuális trendekkel és igényekkel, összegeztük eddigi munkásságunkat, és meghatároztuk a fejlődési irányt. És új útra léptünk. Minden ismert irányzatot, mozdulatot, és minden, a tánc (leginkább a táncos fitness) által támasztott modern igényt egy koncepcióvá rendeztünk, és rendszerbe illesztettünk. Leszűrtük és kipróbáltuk. Aztán egyszerűsítettük. És a legfontosabb: fogyaszthatóvá tettük!

 

Ez lett a grandUP.
Egy új irányzat, melyet a felgyorsult világ ihletett.
Ez nem egy új story, ez a 21. század következménye.

A TÁNCOS MINDIG ELŐRE NÉZ!

Történetünk

A tánc folyamatosan fejlődött az idők folyamán, a táncos pedig ösztönlényből tudatossá vált. Ez pedig azzal jár, hogy folyamatosan keresi a kihívásokat, új stílusokat teremt, hogy megfeleljen az új idők kihívásainak. Nincs tehát megállás. Csak lélegzetvételnyi szünet. És a pörgés folytatódik. A tánc, és az idők folyamán hozzákapcsolódó elemek sokasága tehát fejlődik, és mindig tud újat mutatni. Művelőjének ápolja testét és lelkét, nézőjét pedig folyamatosan ámulatba ejti.

ÉLMÉNY Talán eme gondolatok hatására indult el valami 1996-ban Kecskeméten. Nem csupán egy új tánciskola jött létre. Új stílus született! Ez a táncstílus pedig az évek alatt életstílussá formálódott. Az Akrobat Original Dance School néven néhány éven belül a legerősebb tánciskolává vált regionális, majd országos szinten is. Amit csináltunk, nagyon új volt. Annyira, hogy sokan nem is igazán értették, mit is képvisel pontosan a tánciskola-hálózat (!), mely faltörőként robbant be anno a tánc világába! Nem, nem úttörőként, hiszen nem elsőként kezdtük, viszont áttörtük azt a láthatatlan falat, ami akkoriban a modern tánc fúziós lehetőségei előtt emelkedett.

MEGÚJULÁS Mi is táncosok vagyunk, s mi is sokat fejlődtünk az idők folyamán. Folyamatosan előre tekintünk, és tudatosan keressük a kihívásokat. Jól tudjuk, hogy nincs megállás. Mivel életünkben és másfél évtizedes munkásságunkban a tánc soha nem önálló műfaként volt jelen, egyértelmű volt, hogy a továbbiakban is fúziós dologban gondolkozunk. A tánc és a kifutók világának összegyúrása elkápráztatta a közönséget. De mi van akkor, ha ez a közönség nem csak nézőként kapcsolódik be, hanem tevékeny részesévé is válik annak, amit képviselünk?


EGÉSZSÉG Mivel tanítványaink esetében mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a jó állóképességre, a test és lelek harmóniájára, egyértelmű volt: ez lesz a plusz ahhoz, hogy még több embert megmozgassunk, és velük együtt fejlődjünk tovább. Nézőkből aktív résztvevők. A tánc és a sport különleges fúziója! A tánc és az egészséges életmód ötvözése olyan formában, mely mindenki számára elérhető, megvalósítható! 

GRANDUP Így történt, hogy – immár faltörőből magyarországi úttörővé válva – egy új stílust hoztunk be az Egyesült Államokból. Ez nem más, mint a grandUP, melyhez fogható még nem volt hazánkban. A fitness, a dance-aerobic csak egy-egy lépés a fejlődéshez vezető úton. A grandUP az új idők új igényeihez alkotott tökéletes koreográfia!

A BOLDOGSÁG PÁR LÉPÉS CSUPÁN

Jövőképünk

Tisztában vagyunk vele, hogy a rendszeres testmozgás mennyire fontos az emberek számára. Ám azzal is tisztában vagyunk, hogy rohanó világunkban pont erre nincs elég idő. Ha valaki tanul vagy dolgozik, úgy érzi, az iskola vagy munka után semmire nem maradt energiája. Elég, ha maguk elé képzelnek egy edzőtermet, és már el is száll a maradék életerejük. Pedig ennek nem kell így lennie!

 

MINDEN KOROSZTÁLYNAK SZÓL Ezért találtuk ki, hogy a múltban szerzett tapasztalatainkat felhasználva egy olyan rendszert építünk, mely a résztvevő számára sokkal kevesebb energiával jár, mint bármely más edzésforma. Minden korosztályra kiterjed, gyermektől az idősebbekig, és a könnyed, mégis rendkívül intenzív mozgásformák ösztönzőleg hatnak.

 

FOLYAMATOSAN FEJLŐDIK A grandUP egy olyan rendszer, mely a tánc mozgáselemeire építve ötvözi a fitness és az aerobic legjobb jegyeit. Mivel alapja a zene és a tánc, mely mindig a legújabb trendeket követi, bátran kijelenthetjük: a jövőre építünk! Ez a rendszer nem lesz elavult és unalmas, hiszen elemeinek köszönhetően folyamatosan fejlődik.

EGYRE SZÍNESEBB Hogy mindezt a lehető legszélesebb körrel megismertessük, nem csupán edzéseket tartunk szerte az országban, hanem mindehhez oktatókat is képzünk. Ők pedig a profi szakembereinktől tanultakat ötvözik a saját egyéniségükből fakadó stílusjegyekkel, mely által még színesebbé válik az, amit mi grandUP-nak hívunk.

 

HÁLÓZATTÁ VÁLIK Az általános edzések mellett tánccsoportokat is építünk, és ehhez is képzünk oktatókat, akik az ország minden területén, és reményeink szerint a határokon túl is, egyre több emberrel megismertetik a grandUP system-et. Mivel a tánccsoportoknak rendszeres fellépési lehetőséget biztosítunk különböző rendezvényeken, biztosak vagyunk benne, hogy egyre több emberhez jut el a mozgás eme, semmihez nem hasonlítható formája.

 

Mivel a grandUP némely stílusa kilép az edzőtermek falai közül, tulajdonképpen önmaga reklámjává válik. A leghitelesebb reklámmá, mely egyre több embert késztet arra, hogy kipróbálja. És minél több embert megérint, annál közelebb kerülünk céljaink eléréshez:

 

A LEHETŐ LEGTÖBB EMBERT MEGMOZGATNI KORTÓL ÉS NEMTŐL FÜGGETLENÜL, ELHOZVA MINDENKINEK AZ EGÉSZSÉGES, BOLDOG ÉLET REMÉNYÉT.

Miért jó a grandUP?

TEST ÉS LÉLEK ÚJRA HARMÓNIÁBAN

BOLDOGSÁG A grandUP összetevőinek (tánc, aerobic, fitness) köszönhetően sokkal intenzívebb mozgást garantál, mint a legtöbb táncos alapú irányzat! Jobban serkenti a boldogsághormonok termelődését, mint a csokoládé! Ha már csak ez lenne az előnye, akkor is megérné kipróbálni. De ennél sokkal többet rejt!

HATÉKONYSÁG Bizonyított tény, hogy ezzel a sporttal 600kcl-t égetsz el egy óra alatt. Ez az egy óra pedig, köszönhetően a vérpezsdítő, a fejünk búbjától az ujjpercekig mindent megmozgató bulihangulatú edzéseknek, észrevétlenül eltelik. Nem úgy, mint egy kondi- vagy fitneszteremben, ahol egy idő után inkább már csak gyötrődsz. Ráadásul gyors és hatékony, az eredmény pedig már pár hét után jól látható.

EGÉSZSÉG Ahogy telnek a hetek, felfedezed, hogy határaid mennyire tágíthatók. Energikussá, fiatalossá válsz, javul a testtartásod, a koordinációd, a ritmusérzéked, és a testtudatod. És nem mellékesen, véd a szívbetegségekkel szemben, és jó hatással van a keringésre. Száz szónak is egy a vége: tested és lelked újra harmóniába kerül.

Hozd magad csúcsformába a grandUP-pal!

KICSIKET ÉS NAGYOKAT EGYARÁNT MEGMOZGAT

Stílusok

FELFRISSÜLÉS Mindenkit szeretnénk megmozgatni, mindenkinek szeretnénk megmutatni, hogy a rendszeres testmozgás nem teher, nem nyűg, hanem boldogság. Hogy az egészséges élethez mindenkinek joga van, kortól, nemtől függetlenül. Egy gyermek valószínűleg még nem érzi a fontosságát, egy felnőtt meg már csak legyint, hogy az ő korában aztán már nem szívesen erőlteti meg magát. Egy lendületes fiatal meg azt mondja, neki, bizony, több kell annál, mint ami a munkában megfáradt felnőttek társaságában vár rá.

 

TÁNC És épp ez a csodálatos a grandUP-ban! Hogy a résztvevők szabadon választhatnak a különféle, adottságaiknak, igényeiknek legjobban megfelelő stílusok között. Ami mindegyikben közös: a tánc.

 

KIKAPCSOLÓDÁS Hogy a fogyókúra helyett választja az alakformálás eme formáját, elégedett testével, csak szinten szeretné tartani, esetleg egy olyan csapatra vágyik, ahol profi oktatók segítségével megalapozhatja tánctudását, csiszolhatja, tökélyre fejlesztheti, az már mindenkinek a saját döntése. Mi biztosítjuk a helyet, a profi szakmai hátteret, és egy olyan kikapcsolódási formát, ahol mindenki megtalálja a magának való stílust.GRANDUP FITNESS
Kiváló cardio-edzés mindenkinek, kortól-nemtől függetlenül. Sok tánccal, intenzív, mégse megerőltető mozgással. Alakformálás, fogyás, karbantartás, sok-sok zenével.

 

GRANDUP KID'S
A játékos tánctanulás. A tánclépések alapjainak elsajátítása profi oktatókkal. Testtartásjavítás, önkifejezés, magabiztosság. Aztán kiderül, kiből lesz a cserebogár...

 

GRANDUP RAPIDANCE
A színes kaland azoknak, akiknek a tánc több mint szórakozás! Fantasztikus csapat, tapasztalt oktatók, sok-sok fellépési lehetőség.

GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Sosem tanultam táncolni, és ügyetlen is vagyok, nekem való a grandUP?
Egyáltalán nem kell előzetes tánctudás. Bármely korosztálynak, testalkattól, és tudásszinttől függetlenül ajánljuk. A grandUP lényege nem az, hogy minden lépést tökéletesen leutánozz. Nyugodtan hibázhatsz, csak hallgasd és érezd a zenét. Szórakozz, engedd el magad, és bulizz!

 

Milyen ruhát és milyen cipőt viseljek?
Kényelmes, sportos, laza ruha viselése ajánlott, ami nem zavar a mozgásban. Cipőt mindenképpen ajánlatos viselni az edzésen, hiszen bizonyos mozdulatok cipő nélkül túlzottan és feleslegesen igénybe veszik a talpat. Könnyű, de a lábadat jól tartó sportcipőt viselj.

 

Mit kell hoznom még az órára?
Törölközőt mert izzadni fogsz rendesen, legalább 1 liter folyadékot (vizet, izotóniás italt, stb.) ugyanis a folyadék utánpótlás kötelező, és a barátaidat se hagyd otthon, mert úgy lesz még nagyobb buli a buli! :)

Szükségem van partnerre?
Nincs. Ez egy fitness óra, bár tánccal kombinálva. Mindenki egyénileg követi az oktató által mutatott mozdulatokat. Bizonyos esetekben azonban segítheti a motivációdat, ha nem egyedül, hanem barátaiddal érkezel.

 

Nem vagyok már tizenéves, régen mozogtam, bírni fogom az edzést?
A grandUP oktatók komoly képzéseken vesznek rész, speciális módszerrel dolgoznak, amely alkalmas arra, hogy bármilyen tudású és korú résztvevő megtalálja amit keres. Az órákon általában vegyes a közönség, találkozhatsz idősebbekkel, fiatalabbakkal, kezdőkkel, haladókkal, profi táncosokkal illetve kiváló kondícióval rendelkező sportemberekkel. Legfontosabb, hogy a következőket a fejedben tartsd: Te úgy mozogsz, ahogy tudsz. Senkinek nincs joga ahhoz, hogy kritizálja a mozgásodat, stílusodat. És hidd el, senki nem is fogja :) A lényeg, hogy gyere, vegyél részt az órán és add át magad a zenének!

Elérhetőségeink

Gyöngyösi Szilvia: +36 20 411 8693
vezetőinstruktor gyongyosi.szilvia@grandup.com

Jogok és védjegyek

Feltöltés alatt!