Gyöngyösi Szilvia

Gyöngyösi Szilvia

Vezető oktató
(15 éves tapasztalat)

Magyarország, Kecskemét
gyongyosi.szilvia@grandup.com
+36204118693

Rapidance

Fitness

Kids

Baby

DIVAT Elvégezte Schmidt Bea mester maneken és fotómodell iskoláját, majd egy igen sikeres modellkarrier következett. Miután szinte mindent elért és átélt, amit a kifutó tartogat egy modell számára, energiáit és tehetségét a zenés, koreografált bemutatók rendezésére koncentrálta.

 

DIVATSHOW Szilvia álmodta meg, és hozta létre az Original Akrobat Dance School-t, mely rövid időn belül országos hálózattá vált. A siker kulcsa egyrészt a benne dolgozó tettvágy, másrészt az a kiváló szakember gárda, akikkel együtt dolgozott. Innen már csak egy lépés volt az Akrobat Dance & Model Agency, ahol a táncot ötvözték a kifutók világával.

 

GRANDUP A sportoló, táncos és modell hármasából az utolsó kettő fúziója tökéletes sikernek bizonyult. Ám Szilvia az a típus, aki mindig az új lehetőségeket, kihívásokat keresi. Egyértelmű volt, hogy a sport lesz a következő lépés, mely tökéletessé teszi az egységet. Így jött létre az új stílus, a grandUP, melynek egyik alapítója, és - vezető oktatóként - fő mozgatórugója.

 

SPOTROS ALAPOK Mint minden gyermeknek, Szilviának is szülei adták a mintát és az alapot ez életben. A labdarúgó édesapa és a modellszakmában dolgozó édesanya szerencsés együttállásának köszönhetően csöppent bele a sport és a kifutók világába. Atletizált és modellkedett. Ám az, hogy mindkét területen rendkívül sikeres volt, már nem a szerencsének, sokkal inkább kitartásának, céltudatosságának köszönhető. És ez a két tulajdonsága hajtja előre azóta is.

 

DANCE-AEROBIC Első magyarként New York-ban szerezte meg a "Dance-Aerobic" diplomát. A világ egyik legkedveltebb aerobic formája akkoriban terjedt Magyarországon, és ő jól tudta, ahhoz hogy oktatóként, szervezőként tevékeny részese legyen, profi szakemberré kell válnia.

 

TÁNC A sport és a modellkedés mellett egyre nagyobb teret kapott életében a tánc. Először kisebb tánciskolákban tanult, elsősorban jazz-balettet, majd Budapesten, Jeszenszky Bélánál, Magyarország egyik legismertebb koreográfusánál jazz-táncot vált profi táncossá.