Borbély Éva (Vicus)

Borbély Éva (Vicus)

Instruktor
(8 év tapasztalat)

Magyarország, Győr
vica.borbely@gmail.com
06706355644

Fitness

Eddig Győr legnagyobb fitnesz termében dolgoztam személyi és aerobic edzőként is, ahol szerettek a vendégeim. Alavetően erős órákat tartok és a főnökeim is nagyon elégedettek voltak.

 

Elmondhatom, hogy Győrben sikeres edző vagyok minimum 15-20 fős óralétszámmal, két helyen is tartok aerobik edzéseket (capoeira és alakformáló-step) ill. egy új irányzatnak a képviselője is vagyok, nevezetesen a grandUP és a Keeper fitnesz. A grandUP széleskörű világtáncokkal tarkított dance és fitnesz program, ami az USA-ból került kis hazánkba, az aerobik lendületét és elvét használja fel, nem dance aerobik, egy új műfaj! A grand rapid dance system-ből került átalakításra.

 

Közel 8 éve dolgozom edzőként, mindezek mellett egy táplálék kiegészítős boltban is tevékenykedem, ahol BioTech, Nutrend, Weider és Power Trackes termékeket forgalmazunk. Ami azt illeti, naprakész vagyok ebben a témában, igyekszem folyamatosan bővíteni a meglévő tudásomat. Több, mint másfél évet dolgoztam teremedzőként is a győri Speedfit Fitnesz és Szolárium Studióban, nem összekevernő a Speedfitnessel!

 

Nagy látogatottságot élveznek a grandUP típusú óráim és imádják a résztvevők, most már 5 hónapja vagyok az irányzat képviselője, minden egyes képzésen megjelenek és gyarapítom a tudásom a legjobbak által! 2014 április 1-vel Budapestre költöztem és és az Oxy Fitt Fitness teremben (XVI.kerület) dolgozom Fitnesz-Testépítő ill. aerobik edzőként, továbbá a május 17-én megrendezésre kerülő nyílt napon a grandUP is bemutatásra kerül!

 

Nyílt nap a budapesti Oxy Fittben, díjmentesen kipróbálhatók az órák május 17 és 18-án, sőt 17- én (szombaton) 14 órakor grandUP is lesz, szóval bulizunk! Gyertek el, itt a lehetőség egy trendi irányzat kipróbálására ahol nem kell előzetes tánctudás. (Timur utca 103, XVI.ker.)