Banka Roxána (Roxy)

Banka Roxána (Roxy)

-
-

Magyarország, Csongrád
bankaroxana@gmail.com
-

Rapidance

Fitness

Banka Roxána vagyok. Csongrádon tanulok a Batsányi János Gimnáziumban. A rendszeres mozgás óvodás korom óta meghatározza napirendemet.

 

Négyéves korom óta több sportágat kipróbáltam. Többek között eveztem, hastáncoltam, aerobikoztam és versenytáncosként megismerkedtem a latin és a standard táncokkal is. 2012-ben próbáltam ki először a GrandUP-ot, és rögtön megkedveltem, mert ebben az irányzatban a tánc és a fitness összeér. :) 2013-ban részt vettem a  GrandUP oktatói Workshopján, azóta Csongrádon a Batsányi János Gimnázium tornatermében tartok edzéseket keddenként 18 órától.

 

Vendégkörömet eleinte a gimnázium tanárai és diákjai alkották. Mivel ők nagyon szeretik a GrandUP órákat, gyorsan terjed az új irányzat híre, így egyre többen érkeznek az iskolán kívülről is. A fiatalok örömmel jönnek, mert minden edzésen partyhangulat van, és olyan lépéseket tanulnak, aminek hasznát veszik, amikor szórakozni mennek.

 

Az idősebbek pedig élvezik, hogy ők is könnyen le tudják követni a gyakorlatokat, és így lépést tudnak tartani a fiatalabbakkal. Az órák alatt megszűnik a tanár-diák, idős-fiatal közti különbség, és egyre összetartóbb csoport, csapat alakul ki. :)